Monday, April 27, 2015

What if Your Blessings Come through Raindrops

Edit Posted by with No comments
Cuma pengen share lagu aja sih... hehe. Ceritanya aku nemu lagu ini waktu mau donlod lagu yang di-share sama C’ Cella lewat blognya (judulnya ‘Grace (by Laura Story)’). Nah, aku iseng-iseng donlod lagu yang penyanyinya sama dengan lagu di atas, dan ketemulah lagu ini :B Lagu ini judulnya ‘Blessings’, dan eh... lagu ini emang bener-bener memberkatiku banget :) bahkan lagu ini kaya’ nyeritain apa yang aku alami selama ini #tsahhsokpede :p haha.

Dari lagu ini juga, Tuhan ingatkan aku bahwa berkat-berkat-Nya udah Dia kasih ke aku, dan harusnya aku bersyukur karenanya. Yessss, it’s absolutely true, God! I know that You’re near :) nggak cuma itu, Dia juga ingatkan bahwa dunia ini bukan rumahku. Penderitaan dan masalah yang aku (dan semua orang percaya, termasuk kalian :)) hadapi, pada saatnya nanti akan berakhir. Yang harus kita lakukan saat ini adalah tetap percaya kepada-Nya, dan membiarkan terus berkarya melalui hidup kita.


Bagian lirik yang paling kena di hati *ciehh* buatku itu, “We pray for healing (1st verse)...we cry in anger when we can’t feel You’re near (2nd verse)... When friends betray us, when darkness seems to win, we know the pain reminds this heart that this is not, this is not our home (bridge)”. Yepp, 3 bagian itu pas banget sama apa yang aku alami dan doakan selama ini. Walopun aku nggak marah sama Tuhan (hm, mungkin ke arah doubting Him :s duh, maaf Tuhan -.-), tapi pernah sih aku mikir, “Sebenernya Tuhan itu dengerin doa-doaku nggak sih? Kok selama ini apa yang aku doain nggak terwujud terus :’’ cupekss yang doaa~” #sigh


But it doesn’t matter lah. Selama masih dikasih kesempatan buat berdoa, I’ll use the opportunity :) karena doa adalah nafas hidup orang percaya.


Soo... enjoy and be blessed from this song :)

Blessings
(Laura Story)

1st Verse
We pray for blessings, we pray for peace
Comfort our family, protection while we sleep
We pray for healing, for prosperity
We pray for Your mighty hand to ease our suffering
And all the while, You hear each spoken need
Yet love us way too much to give us lesser things

Chorus
‘Cause what if Your blessings come through raindrops
What if Your healing comes through tears
What if a thousand sleepless nights are what it takes to know You’re near
What if trials of this life are Your mercies in disguise

2nd Verse
We pray for wisdom, Your voice to hear
We cry in anger when we can not feel You’re near
We doubt Your goodness, we doubt our love
As if every promise from Your word is enough
And all the while, You hear each desperate plea
And long that we’d have faith to believe

(back to Chorus)

Bridge
When friends betray us
When darkness seems to win
We know that pain reminds this heart
That this is not,
This is not our home
It’s not our home

Chorus
‘Cause what if Your blessings come through raindrops
What if Your healing comes through tears
What if a thousand sleepless nights are what it takes to know You’re near

What if my greatest disappointments or the aching of this life
Is the revealing of a greater thirst this world can’t satisfy
What if trials of this life
The rain, the storms, the hardest nights
Are Your mercies in disguise


I hope this is not a stupidty when I committed for praying for you since 2 years ago :)

Because I trust that God is the Healer, and He’ll heal based on His desire, not ours :)

0 comments:

Post a Comment